Контактирајте нас
ТЕЛЕФОН: + 86-512-57762267
Е-маил: робин@леадсаил.цн
Адреса: НО.1288, Цхенгбеи средњи пут, Кунсхан, Сузхоу, Јиангсу, Кина
Dom > Exhibition > Sadržaj
Одржавање и одржавање три координатне мјерне гасне цесте
Nov 06, 2017

Како компримовани ваздух игра веома важну улогу у нормалном раду три координатне мерне машине, то је веома важно за одржавање и одржавање гасовода. Следеће главне ставке су:

1. Проверите цеви и филтере пре употребе свакодневно, отпустите воду и уље из филтера и ваздушног компресора или резервоара за складиштење гаса.

2. Уобичајено 3 месеца за чишћење филтера филтера филтера и филтра филтера. Циклус лошег квалитета ваздуха је скраћен. Због тога што филтери филтрирају филтер уље и воду у исто време, блокира се и загађењем уља, мало више времена ће направити три координатне мјерне машине за стварно смањење притиска рада, што утиче на нормални рад ЦММ-а. Обавезно очистите филтер кертриџ. Препоручује се да се касета замијени најмање једном годишње.

3. Редовно проверавајте вентил за отпуштање филтрације, без обзира да ли је испуцана стандардна смола уља уљне магле и друге дефекте, без обзира да ли је контаминиран.

4. Филтер кертриџ, чишћење чаша у смолом за уље, молимо вас да користите неутрални детерџент, приликом чишћења паром, немојте директно прскати на врху (максимална температура употребе 60 степени).

5. Пре одржавања, одспојите напајање, зауставите довод гаса.


Par: Основне информације о граниту

Sledeći: ne