Контактирајте нас
ТЕЛЕФОН: + 86-512-57762267
Е-маил: робин@леадсаил.цн
Адреса: НО.1288, Цхенгбеи средњи пут, Кунсхан, Сузхоу, Јиангсу, Кина
Dom > Exhibition > Sadržaj
Функција производње ЦММ-а
Nov 06, 2017

Тро-координатни мерни инструмент је нека врста мерног инструмента, у одређеном окружењу, мора користити три инструмента за мерење координата како би се довршило до одређене мере мерења, затим три координатна мјерила у производњи која улога? Хајде да погледамо функцију три координатна мјерила у производњи.

Циљ квалитета у производњи је усклађивање захтјева производње и дизајна дијелова. Међутим, одржавање конзистентности у производном процесу захтева контролу над производним процесом. Најефикаснији начин успостављања и одржавања конзистентности производног процеса је прецизно мерење величине радне површине, добијање информација о димензијама, анализа и повратна информација у процес производње и учинити га ефикасним средством за континуирано побољшање квалитета производа .

ЦММ је један од најефикаснијих метода за мерење и стицање димензионалних података, јер он замењује многе алате за мерење површине са скупим мерилима мерења и смањује време потребно за сложене мјерне задатке од сати до минута. Функција ЦММ је да брзо и прецизно процијени податке о величини и да корисницима пружи корисне информације о статусу производног процеса, који се веома разликује од свих ручних мјерних уређаја. ЦММ је повезан са мерењем радног предмета кроз сензор који се зове сонда, а добијени подаци се могу комбиновати са описом димензије радног предмета или особине радног предмета, као што је рупа. Ови описи величине олакшавају утврђивање да ли је радни предмет или функција веома лош. Ове информације такође пружају трагове за исправљање поремећаја у производном процесу који узрокују варијансу.


Par: Узрок стварања гранита

Sledeći: Техника селекције тро-координатног мерног апарата