Контактирајте нас
ТЕЛЕФОН: + 86-512-57762267
Е-маил: робин@леадсаил.цн
Адреса: НО.1288, Цхенгбеи средњи пут, Кунсхан, Сузхоу, Јиангсу, Кина
Dom > News > Sadržaj
Оптички инструмент за прецизно мерење
Nov 06, 2017

Постоји много врста инструмента за сликање, и због тога је могуће користити инструмент за сликање како би се прецизно измерила различита индустријска производња. Овде ћемо схватити предности овог високо прецизног мерног инструмента у коришћењу процеса.

Прво, оптички инструменти високе прецизности за мерење слике могу се сјединити са бројем медијације система извора светлости, тако да не само да добро посматра контуре делова, већ и облик делова површине или високог и ниских делова ситуације да би се постигли прецизни резултати мерења.

Друго, ако употреба система за хладно светло за мерење може у великој мјери бити избјегава појаву деформације дијелова, али и да се избјегне појава дијелова због топлотне деформације релативно велике грешке. Неће бити изобличења услед додира, а тачност мерених података може се осигурати у највећој мјери.

Треће, употреба високо прецизних оптичких мерних инструмената за мерење радног комада, површински изглед текстуре и материјала материјала не резултира прецизношћу резултата мерења, тако да постојећи релативно високи стандарди бесконтактних метода мерења -3д мерење. На тај начин може се постићи прецизно мерење за радни предмет који је тешко руковати.

У тренутку мерења, овај инструмент такође има предност промене и мјерења. Пошто је софтвер за мерење који се користи на овај начин једноставнији за рад, функција операције има већу експанзију. На пример, не само да може аутоматски да прихвати ивицу, већ може бити аутоматски фокус.


Sledeći: ne