Контактирајте нас
ТЕЛЕФОН: + 86-512-57762267
Е-маил: робин@леадсаил.цн
Адреса: НО.1288, Цхенгбеи средњи пут, Кунсхан, Сузхоу, Јиангсу, Кина
Dom > News > Sadržaj
Основна идеја ЦММ-а
Nov 06, 2017

Основна идеја ЦММ-а је да због тога што је проблем узрокован начином управљања софтверским процесима, коришћење нових софтверских технологија не повећава продуктивност и профитабилност аутоматски. ЦММ помаже организацијама да успоставе редован, зрелог софтверског процеса. Побољшани процес ће произвести квалитетнији софтвер, омогућавајући да више софтвера буде уштедело време и прекорачење трошкова.

Софтверски процес обухвата низ активности, технологија и алата који се користе за производњу софтвера. Као резултат тога, она заправо укључује техничке аспекте и аспекте управљања производњом софтвера. Стратегија ЦММ покушава побољшати управљање софтверским процесима, а технички напредак је неизбежан резултат.

Треба имати на уму да се побољшања у софтверским процесима не могу завршити преко ноћи и да ЦММ постепено уводи промјене постепено. ЦММ експлицитно дефинише 5 различитих нивоа зрелости, а организација може напредовати на виши степен зрелости у низу малих, побољшаних корака.

Цело предузеће ће се фокусирати на процес континуиране оптимизације, предузети иницијативу да идентификује слабости и снаге процеса како би се постигао циљ спречавања дефеката. У исто вријеме, анализирајте податке о ваљаности сваког релевантног процеса, направите анализу трошкова и користи нове технологије и предложите модификацију процеса. Компаније које достигну овај ниво могу се спонтано побољшати како би се спречило појављивање сличних дефеката два пута.


Par: ne