Контактирајте нас
ТЕЛЕФОН: + 86-512-57762267
Е-маил: робин@леадсаил.цн
Адреса: НО.1288, Цхенгбеи средњи пут, Кунсхан, Сузхоу, Јиангсу, Кина
Dom > News > Sadržaj
Тренутна ситуација ЦММ
Nov 06, 2017

Асоцијација за промоцију продуктивности у Кини, СЕИ, Беиханг, истраживачки институти као што је СЕИ већ су у протеклим годинама одржали бројне извјештаје и семинаре у Пекингу, Шангају, Гуангџоуу и Шенжену, организовали студије и примјене експеримената, обавили истраживачке и развојне радове на софтверском процесу, и објавио многе резултате истраживања и академске радове. , окружење за подршку платформе за осигурање квалитета софтвера постигло је неке резултате.

У посљедње двије године, ЦММ је добио све више пажње из свих сфера живота у нашој земљи, индустрија је имала много дискусија о ЦММ-у, Државно вијеће из 2000. године издало је "неколико политика за подстицање развоја софтверске индустрије и ИЦ индустрија ", која је пружила позитивну подршку и подстрек китајским софтверским предузећима која се пријављују за ЦММ сертификацију, члан 17. Софтвер за извозно оријентисане компаније ЦММ сертификације треба да буде правилно подржан. "2000 Зхонггуанцун Цомпутер Фестивал такође има ЦММ тематски форум, привлачећи велики број људи у индустрији. Динг, Донгда, Леново, оснивач, Кингдее, Уфида, Ваве, Цхонг Зхи, Хуавеи и друге велике групе или предузећа из 1997- - 2000 година шаржних предузећа спроводе истраживања, експерименте или примену претходне процене.Од једног од компаније из 1997. године за започињање сертификационог рада ЦММ-а, јула 1999. кроз сертификационо тело ЦММ2 сертификационог тела Донгда Алпха у октобру 2000. године преко сертификационог сертификата Боди ЦММ2 од стране треће стране, а Леново Софтваре је прошао ЦММ2 сертификат у јануару 2001. године након ригорозне процене Групе Реутерс Гроуп, 26. јуна 2001. године, Схенианг Неусофт Софтваре Цо, Лтд (бивши Схенианг Донгда Софтваре Цо. ) формално прошао сертификат нивоа ЦММ3, први у Кини преко софтвера компаније ЦММ3.

Генерално говорећи, у току је дискусија и пракса теорије о софтверском процесу, циљ је да се управљање квалитетом софтвера и контрола постигне како би се постигао међународни напредни ниво, кинеска софтверска индустрија за постизање одрживог развојног капацитета. Анализа стручњака, у наредне двије или три године, домаћа софтверска индустрија је обавезна да покаже примену ЦММ врхунца. Из овог тренда, кинеске софтверске компаније су почеле са стандардизованим, стандардизованим, међународним путањом развоја, кинеска софтверска индустрија се суочава са читавом пробојном добом.