Контактирајте нас
ТЕЛЕФОН: + 86-512-57762267
Е-маил: робин@леадсаил.цн
Адреса: НО.1288, Цхенгбеи средњи пут, Кунсхан, Сузхоу, Јиангсу, Кина
Dom > News > Sadržaj
Значај ЦММ-а
Nov 06, 2017

Ризик развоја софтвера је због слабе способности софтверског процеса, кључни проблем је то што организација за развој софтвера не може добро управљати својим софтверским процесом, тако да неке добре развојне методе и технике неће играти очекивану улогу. И успех пројекта је такође кроз изузетне напоре Радне групе, стога, успјех само изградње доступности одређеног особља не може поставити темеље за дугорочно побољшање производње и квалитета у целој земљи, и мора неуморно ради на унапређењу инфраструктуре ефикасног софтвера као што су праксе управљања менаџментом и пракси управљања. може наставити да успева.

Квалитет софтвера је нејасан и непредвидив концепт. Често чујемо: такав и софтвер који се користи, такав софтвер није добар, па тако и софтвер који је потпуно опремљен, разумна структура, као што је појединачна софтверска функција, тешкоћа у раду ... Ове нејасан језик се не може рачунати као процена квалитета софтвера, али не као квантитативна оцјена науке о квалитету софтвера. Квалитет софтвера, па чак и сваки квалитет производа, је веома сложена природа и понашање ствари. Квалитет производа, укључујући квалитет софтвера, је својство и понашање производа праксе људи, може се разумјети, може се научно описати. Квалитет се може побољшати кроз низ метода и људских активности.

Имплементација ЦММ-а је ефикасна метода за побољшање квалитета софтвера: контрола процеса производње софтвера, побољшање организације произвођача софтвера и ефикасне и разумне методе индивидуалне способности произвођача софтвера.

Софтверски инжењеринг и многа подручја истраживања и практична питања, главна сродна подручја и фактори су:

Инжењерство потражње (РЕКУИРЕМЕНТС ЕНГИНЕЕРИНГ). У теорији, инжењеринг захтева је примена доказаних принципа, техника и алата који помажу системским аналитичарима да разумеју проблем или описују спољно понашање производа.

Поновна употреба софтвера (поновна употреба СОФТВАРЕ), дефинисана као употреба инжењерских знања или метода, из постојећег система, за изградњу новог система. Ова технологија може побољшати квалитет и продуктивност софтверских производа.

Постоје софтверски прегледи, мерење софтвера, поузданост софтвера, одрживост софтвера, евалуација и избор софтверских алата.